Skip to content

Vem är HejaHedvig (egentligen)?

Storasyster. Härlig. Guds barn. Det finns många sätt att beskriva mig på. Men att jag heter Hedvig kanske ni redan har koll på. När jag gick andra året på gymnasiet sa jag att jag aldrig skulle gå bibelskola. Det var för klassiskt. Klassiskt, kristet och klyschigt. Men, nu har jag tog jag studenten 2019 och på mitt sabbatsår går jag…bibelskola. Någonstans på vägen ändrade jag mig tydligen. Inte var som helst heller, utan i Norge.

En bibelskola är precis vad det låter. En skola där man har lektioner i gamla testamentet, nya testamentet, troslära osv. Men, det innebär också ett år med fokus på relationen med Gud, sig själv och andra. Internatlivet består av 100 olika aktiviter, sena kvällar och mycket skratt. Speciellt när norskan orsakar missförstånd.

Norskan går iallafall bättre än indonesiskan. Ja, ni hörde rätt. Jag går missionslinjen vilket innebär att jag lämnar Skandinaviens mörker och kyla för Indonesien. Hej Indonesien, jag bor gärna hos dig mellan november och mars.

Indonesien är såklart några steg utanför min comfort zone (Och mina föräldrars). Det är därför den här bloggen finns.  För att du ska kunna ha lite koll på vad som sker. För att ingen ska bli för orolig. För att det är kommer vara kul att blicka tillbaka. Det sker saker hela tiden att det är omöjligt för mig att komma ihåg allt och berätta för dig i efterhand.

Kika runt lite. Följ mig på instagram på @hejahedvig . Där uppdaterar jag nästan varje dag. Och du! Hör av dig om du undrar något<3

KRAM HEDVIG