Skip to content

Hej från nytt ställe!

Hej från nu! Vi har precis kommit framåt till en ny ö av Indonesiens 17 000 stycken efter att ha varit på jullov i två veckor! Här ska vi bo på ett homestay resten av uppehållet!

Vi bor i en liten landsby och med cykel tar det ca 5 minuter till stranden! Helt underbart med andra ord. Idag har vi ätit lunch på en restaurang där alla surfare hängde. Väldigt gott! Dessutom sa vår lärare att det ägdes av svenskar! Kul det!

Resten av dagen spenderades till att chilla på stranden. På vägen hem stannade vi på Ripcurl och jag fann äntligen en bikini. Sedan återstod bara att cykla hem och duscha innan vi skulle äta igen. En helt ok dag med andra ord!

Ön har överraskat mig! Bra rum, lagom stor by och nära till havet. Jag berättar mer detaljerat en annan dag när jag hunnit utforska mer. Men här tror jag absolut att jag kommer kunna trivas.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *