Skip to content

NYSTART!

Gott nytt år! Denna bloggen har vart lite på paus. Ja, så får man nog säga när inläggen lyser med sin frånvaro. Desto mer aktiv har jag varit på instagram. @hejahedvig heter jag. Följ mig!

Det fina med ett nytt år är att det automatiskt blir som en nystart! Något gammalt försvinner och något nytt tillkommer. Många ger nyårslöften men inte jag. Ingen ide eftersom majoriteten bryter dem. Men jag gillar nystartstänket oavsett.

Jag tänker att 2020 får bli en liten nystart för bloggen! Uppdatera den flera gånger i veckan så ni får se hur jag har det. Framförallt morfar! Han är min trognaste läsare. Dessutom har han inte Instagram.

Visst låter det som en plan? Förutom att inleda det nya året med att blogga så har jag:

-Börjat det nya året på en strand i Bali! Vi fick se helt magiska fyrverkerier. Det fullständigt exploderade av ljus och ljud när klockan närmade sig 00.

-Vaknat upp med dålig mage, huvudvärk och en förkylning som bara blivit värre. Bra start!

-På grund av punkten ovan blev det inte en så lång natts sömn. Tacka vet jag att ta en lite längre powernap! Så nu ska vi vara på banan igen!

Imorgon väntar en heldag inne i centrum på Bali och det ser jag sjukt mycket framemot. Vi ska bada, besöka ticket to the min (hängmattefabrik) samt utforska! Inte helt fel det.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *