Skip to content

Sista helgen i Sverige! För i år…

Jag sitter på bussen. Bussen passerade precis gränsen. Var alltså i Sverige för sista gången i år. Jahapp. Det känns lite konstigt.

Men, om 10 dagar drar jag till Indonesien. Därför reste jag hem denna helgen för att träffa familjen en sista gång. Det var välbehövligt. Jag är lite mer avslappnad hemma. Sover automatiskt längre på morgonen, laddar upp mina sociala batterier osv.

Mitt marathon i att träffa släkt, vänner och bekanta hade jag på mitt höstlov. Därför tog jag det rätt lugnt. Bakade lite, spelade spel och bunkrade upp linsvätska och probiotikatabletter inför Indonesien. Dessutom sov jag 10 timmar per natt och det har nog inte hänt en enda gång sen jag flyttade till Norge. Ja ni hör ju, här är det inte högt tempo som gäller.

På bussen hem lyckades jag glömma min väska på bussen hem. Oerhört dumt såklart. Helt och hållet mitt fel. Det är så fruktansvärt enerverande att göra sådana saker. Men man är ju inte mer än en människa. Kan ni hålla alla tummar och tår och tassar för att den kommer fram? Gärna så att jag kan hämta ut den i Oslo i typ, imorgon.

Ni kanske undrar varför jag lagt upp en bild på bakpulver till det här inlägget? Jag snodde med mig lite bakpulver från skafferiet. La det i denna gamla pärla till burk som min mormor ägt tidigare. Någon gång nästa vecka ska jag baka chokladscones och då kan det vara bra att ha. Japp, då vet ni det.

En fin och slapp helg skulle jag vilja sammanfatta det som. Snakkes nästa år Sverige!

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *