Skip to content

Pizzakväll

På bibelskolan kan du äta din kvällsmat själv. Ett annat alternativ är att bjuda in ett gäng på pizzakväll.

När Hedvig bjuder in till pizzakväll innebär det inte domino’s. Istället innebär det egengjord pizzadeg med stavmixad tomatsås. På toppen strösslas det ost och skinka och andra goda grejer från butiken.

Det är det här som är det fina med internatlivet. Att du bor i samma byggnad som 70 andra personer som lever samma liv som du. Personer som är hungriga på kvällen. Personer som har tid att baka pizza. Personer som gärna kommer på pizzakväll.

Pizzaproduktion är också ett sjukt bra samarbetsprojekt har jag märkt. Jag tog ansvaret för att vara kavelansvarig samt projektledare. Någon annan fick strössla ost och en tredje fick mixa tomatsås. Så får alla en uppgift medan snacket rullar.

Slutresultatet? Gott och bra och trevligt. Precis som det skall vara på pizzakväll. Halvtaskiga bilder visar endast att det var mörkt ute. Tja, så blir det när man vill äta pizza efter klockan sex i Norge i Oktober.

Nej men tror att det här har blivit en favorit som kommer komma i repris. Synnerligen lyckat!

 

One Comment

  1. Hedvigfan Hedvigfan

    Så bra innlegg Hedvig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *