Skip to content

Packat

Hej från bussen!

Jag är på väg tillbaka till Oslo igen efter att ha varit hemma för första gången. Det var på tiden. Terminsstarten var i Augusti.

Kanske är du inne här för första gången efter att ha följt länken från min Facebook. Roligt! Isåfall rekommenderar jag dig att läsa det här inläggetdet här inlägget för att få bättre koll på vad jag gör. Samt  det här inlägget för att få dig ett gott skratt.

Men det var ett sidospår. Åter till ämnet.

I Norge har de höstlov cirka en månad tidigare än i Sverige. Under mina nio dagar i hemlandet har jag därför hunnit packa med mig en hel del saker att ha på bibelskolan. Vi kikar på några av sakerna.

Mixer

Plus en del andra älskade köksgrejer. Men min mixer alltså! Den kommer jag kunna fixa chokladbollar, tomatsås, maränger, ja typ allt med. Fantastiskt!

Garn

Ännu en punkt som är väntad. Virkade nästan slut allt mitt garn på 10 dagar. Ajdå! Men det har vi garderat oss mot nu.

Sommarkläder

Åh ja. Jag är taggad på en varm vinter i Indonesien utan varken kyla eller D-vitaminbrist.

Kort

Detta kort hittade jag på bokmässan och det ska hängas upp på rummet omedelbart. Jag tycker den är otroligt rolig. Frågan är om den funkar på norska?

Ljusslinga

Nästintill obligatoriskt när man lever folkislivet.

Dukoral

Mmm, visst låter det gott med drickvaccin mot kolera. Måste förvaras kallt. Någon har satt alarm på telefonen för att komma ihåg att lägga in det i kylskåpet när hon anländer till bibelskolan.

Godis

Låt oss framställa det såhär: Hemmakvälls godis är billigt i jämförelse med det norska standardpriset. Anledningen stavas norsk sockerskatt. Av bilden kan ni se att jag gillar choklad och bubs!

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *