Skip to content

Helgen i Sverige

Hej från hemlandet!

Det är trevligt att vara hemma igen. Väldigt trevligt. Det är först nu, när jag är tillbaka, som jag har insett hur många saker jag saknat med Sverige.

Jag har räknat ut att jag kommer spendera ca 11 dagar i Sverige denna höst. Därför är det ett ganska mycket som jag vill hinna med när jag väl är här. Låt oss titta på denna helgen.

På fredagen åkte jag buss, kom hem och gjorde inte så mycket mer. Skönt det. Någon dag ska man ta det lugnt också.

Lördagen bestod av bokmässan. Det var andra året Jag var där med ett gäng kompisar från konfirmationstiden. Nu börjar det bli tradition med andra ord. Vi käkade gratis mjukglass, tappade bort varandra, förundrades över mängden folk och samlade på oss godis. Juste, böcker köpte vi också.

Här är en inspobild från andra våningen. Ser ut som inne i en myrstack.

Mitt i myllret hann jag med köpa en bok och få den signerad av en av mina favoritbloggare. Mycket nöjd Hedvig.

Söndagen bestod av två delar. Kyrka på förmiddagen. Obligatoriskt att prata om livet i Norge och jag tycker det är fint att folk bryr sig om hur det går för mig.

Pizzabak på eftermiddagen. Ah, efterlängtat att träffa kompisar från gymnasiet. Förut sågs vi varje dag men det går av naturliga skäl inte längre. Sorgligt på ett vis. Samtidigt rymmer livet olika perioder .

Det var den första helgen av tre stycken i Sverige det.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *