Skip to content

Uppdatering från Norge

Jag kan sammanfatta mina tre dagar i Norge med ett ord: överväldigande. Det är nytt land, nytt språk, nya rutiner, nya människor och nya platser för att bara nämna några saker.

Jag anlände hit i lördags kl. 12:00. Sedan gick timmarna till att packa upp, bädda och ställa i ordning allt innan det var dags för öppningsmiddag kl. 17:00. Alla är lite nervösa i början men jag upplever att de flesta är väldigt inbjudande. Jag kände knappt någon men det löste sig fint och jag satt med två från samma linje som jag ska gå!

På söndagen var vi ute på tur (såklart)! Vi tog tunnelbanan några stationer, gick en bit och kom till en liten sjö. Norge<3. Åt pizza på kvällen på takterrassen. Väldigt härligt! Vädret gör inte takterrassen tillrätta. Det är en fantastisk utsikt därifrån.

Det går åt mycket energi såhär i början. Bara att hänga med i ett samtal kräver 100% koncentration. Speciellt när det är många personer, det går snabbt och det brusar i bakgrunden. Men, jag snappar upp nya ord varje dag. Ganska långt kommer man trots allt på vanskeligt, koseligt och hyggeligt.

Idag var första dagen med ”vanligt” schema. Jag ser framemot att få in rutinerna och kunna slappna av lite mer! Men först väntar en lagtävling och en tur från onsdag till fredag.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *